lauantai 30. tammikuuta 2016

Aune syntyy

Eräässä perheessä odotettiin lasta. Perheen äiti Jenni sai jo odotusaikana tietää, että mahassa kasvaa tytär ja että tyttärellä on Downin syndrooma. Jenni ja hänen miehensä Tommi päättivät pitää lapsen, he eivät anna Downin syndrooman olla syy aborttiin.


Odotusaika meni hyvin ja samoin myös synnytys. Syntyi todella suloinen ja ihana pieni tyttövauva. Tyttö syntyi ihan täysiaikaisena ja kaikki meni hyvin. Tämä tyttö on perheensä esikoinen. Alku oli vaikeaa, oli hankala saada tyttö imemään maitoa. Mutta hankalan alun jälkeen se kuitenkin onnistui. Tyttö söi ja nukkui hyvin. Ensimmäisinä päivinä tyttö ei muuta tehnytkään kuin söi ja nukkui.


Tommi työskenteli insinöörinä IT-alan yrityksessä ja oli kiireinen. Jenni opiskeli yliopistossa eikä oikein voinut olla koululta poissa vaikka olikin saanut lapsen. He miettivät, että hankkivat heille lastenhoitajan. Nyt tässä vaiheessa lapsi on helppohoitoinen, syö ja nukkuu vaan. Tarvitaan joku lapsista pitävä ihminen joka osaa käsitellä vauvaa ja joka voisi tehdä myös kotitöitä.



He ottivat yhteyttä lastensuojeluliiton lastenhoitopalveluun. Sieltä kerrottiin, että oli ollut äskettäin lastenhoitokurssi, jonka kävijöistä iso osa oli noin 15-vuotiaita tyttöjä, mutta joukossa oli ollut myös yksi 18-vuotiaskin ja että se 18-vuotias on erittäin vastuuntuntoinen, luotettava ja huolehtivainen ja hyvin viisas ikäisekseen. Jennille annettiin 18-vuotiaan yhteystiedot ja Jenni päätti ottaa yhteyttä niihin yhteystietoihin, mitkä oli annettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti