sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Perhehoitoon tuli uusia lapsia

Kun Aunen äidiltä oli lapset kotoa muuttaneet, alkoi hän perhehoitajaksi VALPEn kautta. Hän halusi antaa kodin lapsille tai miksei myös aikuisillekin jotka on vanhoja, sairaita tai vammasia. Hän sai hoidettavakseen seuraavat muksut


1-vuotias Neea jolla on alikehittyneet sormet, vain muutama sormi mutta ne niin pieniä ettei niillä voi mitään tehdä ja toisesta kädestä sormet puuttuu kokonaan.


12-vuotias Emma, orvoksi jäänyt, perheensä tulipalossa menettänyt tyttö jonka naama paloi tulipalossa hänen yrittäessään pelastaa isäänsä, äitiään ja parikymppusiä siskoa ja veljeä talosta jonka joku moottoripyöräjengi oli polttanut. Emma oli ainut hengessä selvinnyt mutta hänen naamansa paloi sen näköiseksi että hän näyttää poikkeavalta ja jotkut lapset nauraa hänelle ja nimittävät rupinaamaksi. Mutta Emma oli suuri sankarijoka koetti pelastaa muut talosta joka paloi.


2-vuotuas Dao joka on vietnamilainen pieni taapero. Dao oli pahasti kaltoinkohdeltu ja laiminlyöty perheessä kunnes Dao otettiin huostaan ja sai nyt paremman kodin.



5-vuotias Jere jolla on autismi ja joka on puhumaton ja erittäin vilkas pieni poika.


Tällaisen lapsikatraan kanssa sai nyt elää eräs nainen nimeltä Marja-Elisa ja hänen miehensä Rauno. Kuinka se sujuu, siitä lisää seuraavissa tarinoissa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti