tiistai 2. helmikuuta 2016

Veeralla ja Aunella on hauskaa

Aune oli aloittanut jo päiväkodin, jossa oli päivät hoidossa, joten nyt oli vähemmän Veeralla hoitokeikkoja Aunen luokse. Hoitokeikkoja oli kuitenkin edelleen muutamana iltana viikosta ja joskus oli Veeralla melko tiukkakin aikataulu kun ensin Veera kävi hoitamassa kello 13-16 Jimiä ja sen jälkeen illemmalla sitten Auneakin. Mutta hauskaa oli Aunen kanssa.



Aune oli iloinen ja hyväntuulinen lapsi, Aune oli kiintynyt syvästi tuttuun hoitajaansa Veeraan. Veera vieritteli palloa Aunen kanssa lattialla, koetti opettaa Aunea kävelemään ja kun Aune konttaili, niin Veera leikillään konttaili perässä ja Aunea nauratti kun Veerakin konttaa ja usein he innostuivat konttaamaan kilpaa. Jos Veera teki kakan tai pissan vaippaansa, niin välillä Veera vei Aunen vessaan ja pesi pyllyn ja vaihtoivaipat, mutta sen jälkeen taas innoissaan konttailtiin kilpaa ja naurettiin.



Veera laittoi myös ruokaa Aunelle. Nyt kun Aune on vuoden ikäinen, Aune syö ihan tavallista kotiruokaa. Veera pääsi käyttämään ruuanlaittotaitojaan ja joskus Veera teki Aunelle nakkikeittoa, joskus makaronilaatikkoa, joskus perunamuusia ja lihapullakastiketta, joskus uunikalaa ja joskus broilerikastiketta ja riisiä. Lämpimän ruuan lisäksi Veera teki Aunelle myös salaatin. Veerasta oli todella hauskaa hoitaa Aunea, leikkiä Aunen kanssa ja laittaa ruokaa ja syöttää Aunea. Aune ei vielä osannut itse syödä, joten Veera syötti Aunea lusikalla. Ruokailun jälkeen oli sottainen naama ja usein paitakin Aunella ja Veera putsasi Aunen suun ja vaihtoi puhtaan paidan Aunelle.



Jenni ja Tommi olivat edelleen tosi tyytyväisiä siihen, kun Veera on niin hyvä lastenhoitaja heidän tytölleen Aunelle. Yhtenä iltana oli seurakunnassa kastetilaisuus. Jenni ja Tommi olivat kumpikin tehneet uskonratkaisun sen jälkeen kun Veera oli kertonut heille Jeesuksesta silloin kun Aune oli sairaalassa. Nyt Jenni ja Tommi olivat menossa kasteelle. Veera kutsuttiin katsomaan sitä tilaisuutta ja Veeran tehtävänä siellä oli myös olla vastuussa Aunesta sen tilaisuuden aikana ja siellä Veera istui ja piteli Aunea sylissä kun Jenni ja Tommi kävivät kasteella ja liittyivät seurakuntaan.



Veeralle oli monet sanoneet usein, että älä puhu uskon asioista ihmisille. Veera kuitenkin oli viisaampi kuin ne ihmiset mitkä tuollaisia sanoo. Veera tiesi, että pahat henget saavat aikaan sen, että ihmiset noin sanovat. Pahat henget koettavan sammuttaa Pyhän Hengen tulen. Veeraan ei ollut pahoilla hengillä valtaa ja Veerassa oli Jumalan antama Pyhän Hengen voima ja Veera kertoi uskosta kaikille joille Pyhä Henki kehoitti kertomaan ja Veeran kautta ihmiset tulivat uskoon. Veera oli Jumalan ase Jumalan valtakunnan työssä jo ennen syntymäänsä ja silloin kun syntyi ja nyt uskoon tultuaan myös. Ehkä Paholainen tiesi tämän että Veeran kautta ihmiset todella tulevat uskoon ja siksi paholainen laittoi ihmiset kieltämään Veeraa puhumasta uskosta. Mutta Veera ei siitä lannistunut, hän oli niin hyvin perillä tuostakin asiasta ja monesta muustakin. Jumala antoi Veeralle viisautta ja verjeli Veeraa monelta pahalta ja ikävältä asialta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti