torstai 16. helmikuuta 2017

Aune ja Samuel

Kun Aune oli 4v ja kaksoset 1v, niin perheeseen syntyi terve poika nimeltä Samuel. Nyt oli perheessä 4 lasta. Aune tykkäsi kovasti myös Samuelista ja osallistui Samuelinkin hoitoon. Perheessä oli monta pientä lasta ja kädet täynnä töitä äidillä ja Veera sai tulla usein hoitamaan näitä kaikkia, myös vauvaakin. Veera oli onnellinen kun sai hoitaa vauvaa ja lapsia.


Aune kehittyi ja kasvoi ja oppi puhumaan ja nyt Aune puhui ja monesti Aune aina kun Veera tuli, halusi Veeran syliin ja pyyteli Veeraa lukemaan kirjoja hänelle. Ja Veera luki. Veeran sairaudentila oli jonkun verran huonontunut. Munuaiset toimivat hyvin kun hän oli saanut uuden munuaisen, mutta diabetes paheni ja Veera joutui siirtymään insuliinihoitoon sen vuoksi. Veeralla oli kuitenkin sen verran edistystä tapahtunut, että Veera oli itse oppinut pistämään.


Veera oli eläkkeellä mutta sai eläkkeen ohessa mukavasti myös palkkaa hoitamalla näitä lapsia ja lapset tykkäsivät kovasti Veerasta. Veera oli erinomainen hoitotäti lapsille. Aune oli usein yökylässä Veeran luona ja Veera usein kun Aune tuli, lämmitti saunan ja laittoi saunan jälkeen jotakin Aunelle mieluista ruokaa ja luki kirjaa Aunelle tai katseli Aunen kanssa yhdessä jotakin lasten leffaa ja laittoi sitten Aunen nukkumaan.


Aune kävi arkisin myös päivähoidossa mutta oli siellä nyt puolipäiväsenä koska öiti on kotona kaksosten ja Samuelin kanssa nyt. Näin jatkui vuoden ajan ja kaikki meni hyvin ja Aune oli onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti