perjantai 17. helmikuuta 2017

Veeran äiti on murheen murtama

Veeran äiti, leikkaus ja anestesiahoitaja ja kunnallispoliitikko oli murheen murtama viisikymppinen punapää joka oli surulinen nuorimmaisen lapsensa tilanteesta. Tämä pieni iltatähti Veera, vaikeasti sairas jo syntymästä saakka mutta silti niin rakas on nyt joutunut hoitokotiin kun omillaan asuminen ei sujunut käytösongelmien vuoksi.


Voi surun päivää, voi murheen päivää! Lihava, punapäinen kunnallispoliitikko leipoi pullaa ja pullat leivottuaan otti vadille useamman pullan ja laittoi pulat olohuoneen pöydälle ja meni sohvalle lepäämään ja parkumaan ja itkemään kurjaa kohtaloaan kun lapsi joutui hoitokotiin kun lapsella huonosti menee. Voi murheen päivää, voi murheen päivää!



Veeran huonekaluista ja tavaroista osa piti myydä tai laittaa vanhempien varastoon koska hoitokodissa Veeralla ei ole omaa asuntoa vaan yksi huone on käytössä päärakennuksessa ja siellä on ruokala, oleskelutilat ja hoitajien kanslia ihan siinä lähellä ja hoitajat valvovat kuulemma tehostetusti Veeraa siten, että Veeralla on kaksi hoitajaa hoitamassa ja auttamassa Veeraa eikä Veera ilman valvontaa saa tehdä juuri mitään, ruokailuakin tehostetusti valvotaan, samoin vessassa käyntejä, ettei Veera tee vessassa asiattomuuksia. Voi voi. Voi surua, voi murhetta, voi parkua!!!!!! Siellä se äitimamma pulaa suuhunsa ahtoi useamman pullan, varmaankin kymmenen kanelipullaa meni yhdeltä istumalta kun oli murhe ja vaikerrus suuri.



Hän meni illalla nukkumaan ja nukkui hyvin yöllä murheestaan huolimatta ja näki kauniita unia. Aamulla tuli puhelu hoitokodista ja puhelimessa sanottiin, että Veera on asettautunut taloksi ja ihan mukavasti menee, ei mitään hätään ja aluksi Veera oli levoton mutta on nyt rauhoittunut jo ja innoissaan tuolla oleskelutiloissa katsoo telkkaria muitten asukkaitten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti